Je marktplaats gemakkelijk starten

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Een eigen advertentie website is er prima voor in te zetten. Aan de ene kant verdient u geld aan adverteerders. Men kan betalen voor de plaatsing van advertenties in een betaalde rubriek. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in marktplaats script kopen. Het gebruiken van een speciaal daarvoor ontworpen PHP script is verstandig. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

De gebruikersnaam en het wachtwoord voor het uitvoeren van beheertaken mag u zelf kiezen. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. De installatie kan met weinig kennis van de techniek worden uitgevoerd. Op de website van de aanbieder staan de instructies voor het installeren. Via de site van de aanbieder kunt u verdere support bij de installatie krijgen. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Het is mogelijk om het aantal foto’s hoog te zetten of in te perken. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket. Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.