Je favoriete sites online beheren

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina Simpel uw bookmarks online beheren eens bekijken. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.