Je eigen startpagina website samenstellen

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige simpel opvragen. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende startpagina te zien krijgen. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk is. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina tonen aan de bezoeker. U kunt de pagina Startpagina aanmaken doorlezen op het moment dat u wel oor naar zo een soort script heeft. Wanneer u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U kunt ongelimiteerd dochterpagina’s aanmaken op uw eigen startpagina website. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk daar de bezoeker een account kan aanmaken.