Je eigen advertentie website maken

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Zo kunt u via de website Je marktplaats goedkoop maken een goed script voor advertentie website maken vinden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Er is een registratieformulier aanwezig op uw website. Zodoende kan iedereen een adverteerdersaccount op uw marktplaats aanmaken. Dit account kan gebruikt worden voor het aanmaken en wijzigen van advertenties. Via deze omgeving kan ook eenvoudig worden betaald voor eventuele betaalde opties waarvoor de adverteerder gekozen heeft. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. Verstand van de technische invulling is niet vereist. U hoeft alleen de gegevens in te vullen. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Via een formulier die zichtbaar is bij iedere advertentie, kan men eenvoudig een bericht sturen naar een adverteerder. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.