Hoe maak je een startpagina

U kunt startpagina’s gebruiken om betere posities in Google te krijgen. Het is mogelijk om links te plaatsen op een dochterpagina. De door u vermelde websites stijgen in de zoekresultaten van de zoekmachines. U kunt de linkpakketten aanbieden aan klanten. Maar bovendien uw eigen sites kunt u er beter vindbaar mee maken.

Via het artikel Eigen startpagina samenstellen kunt u in het bezit komen van een prima startpagina script. Er waren enige tijd namelijk geen moderne scripts meer op de markt. Veel startpagina PHP scripts zijn immers reeds jaren geleden geschreven. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw script.

Op het moment dat u een kant en klaar script koopt, bent u verzekerd van een veilig PHP inlogsysteem. Aanschaft u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. U hoeft daarbij geen webontwikkelaar meer aan het werk te zetten ervoor. Als de installatie is gedaan kunt u direct content aanmaken op uw eigen startpagina website. Op deze manier kunt u snel door met het bouwen van backlinks.

U krijgt de voltallige controle over de gebruikte kleuren op uw eigen website. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Optioneel kunt u gebruikersregistratie op uw website toestaan. Dit is allemaal aan te passen in het beheerpaneel. Er wordt een account voor het beheer aangemaakt gedurende de installeren. Hiermee kunt u simpel aanpassingen aan uw startpagina website aanbrengen.