Hoe een startpagina maken

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te beginnen dan u in eerste instantie zal denken. U kunt dit met een speciaal script eenvoudig realiseren. Middels dit artikel vindt u meer informatie erover. Tevens kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. Diverse startpagina’s zijn aanwezig op een startpagina website. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Bovendien is een algemene startpagina bij veel websites maken toegestaan. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Online is er meer over zo een script te lezen. Zo zou u Goede startpagina eens door kunnen nemen. U kunt met behulp van dat artikel een nuttig PHP script voor startpagina beheer vinden. Het is vrij simpel om naast links daarbij andere dingen te plaatsen. Middels de beheerpaneel van het startpaginascript kan dit door een widget toe te voegen. Het script maakt het voor bezoekers ook makkelijk om een betaalde link aan te melden. Dit geeft u een mogelijkheid om geld te verdienen met het startpaginascript. U kunt diverse prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een gewone dochterpagina. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

Het startpaginascript geeft u de optie om per dochterpagina de meta keywords en meta description in te stellen. U kunt onderaan iedere dochterpagina de gegevens van de pagina inzien. De aanmaakdatum wordt bijvoorbeeld weergegeven. En het aantal rubrieken. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze wijze niet meer nodig. Schaft u het script aan, dan kunt u direct met uw eigen startpagina website aan de slag.