Het realiseren van een moderne portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien prima worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Nieuwe startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina zeer gemakkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.