Het realiseren van een eigen portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Bovendien mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is enorm eenvoudig met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.