Het opzetten van je moderne portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is makkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan verder erg nuttig voor SEO-doeleinden. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Via het artikel Startpagina script kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens eenvoudig een eigen startpagina maken. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Middels het beheergedeelte past men een dochterpagina enorm makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners aan uw website. Het is behoorlijk eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.