Het maken van je nieuwe portaalsite

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. U kunt zelfs Nederlandse scripts aanschaffen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Goede startpagina. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Er worden middels het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. U kunt via uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen via een betaalkoppeling. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u zeer gemakkelijk in het beheerpaneel instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met nauwelijks technische kennis ermee kan omgaan.

Heel handig zijn startpagina websites tevens indien u zich bezighoudt met linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Zo kan daarbij het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder alvast van op de hoogte. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. In eerste instantie is het niet gecompliceerd om het meest recente nieuws toe te voegen. Verder zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Een kleur is zeer makkelijk aangepast.