Het bouwen van uw nieuwe startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Daar men gemakkelijk een account kan aanmaken, is voldoende beveiliging belangrijk voor uw startpagina website. U hoeft zelf geen startpagina script meer te programmeren in het geval dat u een bestaand script aanschaft. Middels Startpagina script kunt u lezen over een kant en klaar startpagina script. Het script bevat alle functies die u van een startpagina website mag verwachten. Het grote pluspunt van een reeds bestaand startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, in het geval dat u dat wilt. U kunt rubrieken daarnaast voorzien van stukjes informatieve tekst. Wanneer u dat wilt dan kunt u gemakkelijk een blokje met het meest recente nieuws aanmaken op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.