Het bouwen van uw eigen startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarnaast prima worden ingezet. Het is meestal mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Maak je nieuwe startpagina website. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Daarbij zijn banners op een gemakkelijke verstandige te toevoegen op uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.