Goedkoop uw marktplaats beginnen

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens eigen marktplaats door. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.