Gemakkelijk een nieuwe startpagina site maken

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? De links op Een eigen portaalwebsite runnen leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.