Gemakkelijk een eigen portaal site runnen

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? De links op Een eigen portaalsite runnen leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. U kunt daar de prijs van een link instellen. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.