Eigen PHP startpagina website bouwen

Voor SEO en linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. Startpagina’s zijn bedoeld om links te plaatsen. De websites die u vermeldt op uw dochterpagina krijgen een betere positie in Google. Zo kunt u het aanbieden indien dienst aan uw klanten. Een andere mogelijkheid is het beter online vindbaar maken van uw eigen sites.

Met behulp van het artikel Eigen startpagina kunt u in het bezit komen van een prima startpagina script. Er waren enige tijd namelijk geen moderne scripts meer op de markt. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw script.

Vindt u het gecompliceerd zelf iets te maken in PHP, dan kunt u dus een startpagina script aanschaffen. Zo hoeft u niet zelf te stoeien met PHP. U voorkomt tevens dat u een PHP webontwikkelaar veel geld moet betalen voor een script. Zodra het installatie script klaar is, kunt u links plaatsen op uw startpagina website. U loopt zo geen vertraging bij uw linkbuilding op.

U krijgt de voltallige controle over de gebruikte kleuren op uw eigen website. Wilt u de kleuren wijzigen van een onderdeel op de site, dan kan dat enorm makkelijk. Het is zo in te stellen dat iemand zich op uw website kan registreren. Heel simpel kunt u dat instellen in het controlepaneel. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. Hiermee kunt u gemakkelijk aanpassingen aan uw startpagina website aanbrengen.