Eenvoudige webwinkel maken

Zou u uw producten via het internet willen verkopen, dan biedt een webwinkel uitkomst. De klant krijgt direct de mogelijkheid om de betaling online te verrichten. U ontvangt bij elke bestelling een e-mail waarin de bestelling staat opgenomen. De producten kunnen aan de hand van deze e-mail worden ingepakt en opgestuurd naar de klant.

Verstand van de techniek is voor het gebruik van het script niet nodig. Men heeft het beheerpaneel zo gemaakt dat het gebruiken ervan gemakkelijk is. U navigeert naar de beheeromgeving met behulp van de adresbalk van uw browser. Vervolgens gebruikt u het inlogformulier om op de beheeromgeving in te loggen. Wanneer u ingelogd bent, kunt u gemakkelijk iets aan uw webshop wijzigen. Het inlogformulier bevat ook een optie om uw wacht te herstellen.

Er kan verder een affiliate feed ingeladen worden. U kunt binnen uw online webwinkel op deze manier producten van derden aanbieden binnen uw PHP webshop. Uw PHP webshop kan op deze manier ook worden gebruikt voor het genereren van extra affiliate inkomsten.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden.