Eenvoudig een webshop beginnen

Wellicht zou u via een eigen webshop graag producten verkopen. Een webwinkel kunt u met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script vrij makkelijk beginnen. Een webwinkel beginnen kan eenvoudiger zijn als u een kant en klaar webshop script gebruikt. U kunt in dat geval PHP webshop bekijken voor meer informatie. Via de links kunt u naar de website van de aanbieder van het PHP webwinkel script navigeren. Er worden een aantal bekende betaalproviders ondersteund in het PHP script. Het ontvangen van betalingen is door een dergelijke betaalprovider gemakkelijk.

Voor het starten van een eigen webshop is het niet nodig om technische kennis te hebben. Men heeft het beheerpaneel zo gemaakt dat het gebruiken ervan gemakkelijk is. U kunt het beheerpaneel heel gemakkelijk bereiken met uw browser. U logt vervolgens in met uw beheerdersaccount. U kunt na het inloggen gemakkelijk wijzigingen aan uw webshop doorvoeren. Bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u via het inlogformulier van het beheergedeelte instructies aanvragen voor wachtwoord herstel.

Er kan verder een affiliate feed ingeladen worden. Bij een affiliate feed kunt u producten van derden aanbieden binnen uw webshop. Dit is een andere manier om extra inkomsten uit uw webshop te genereren.

Het is niet lastig om de kleuren aan te passen van uw website. U zult ook voor actie deze kennis geen kennis van de techniek nodig hebben. Voor de diverse onderdelen van uw website kunt u met de muis een kleur kiezen. U kunt ook heel gemakkelijk de positionering van het navigatiemenu aanpassen.