Een uitgebreide startpagina site runnen

Het is per startpagina mogelijk om verschillende rubrieken te plaatsen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. U kunt diverse backlinks plaatsen binnen iedere rubriek.

Via de pagina eigen startpagina samenstellen is er meer informatie te vinden over linkbuilding. Met het script dat u via die link kunt vinden, kunt u in korte tijd uw eigen startpagina website online hebben. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. U kunt de aandacht van bezoekers zo naar een bepaalde categorie trekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. U kunt elke startpagina totaal wijden aan een specifiek thema.

Het script ondersteunt daarbij verschillende betaalproviders. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.