Een uitgebreide portaalwebsite maken

Een startpagina website kan bijzonder nuttig zijn voor affiliate marketing. Eigenlijk is een startpagina website een grote linkverzameling. Zulke backlinks vergroten de online vindbaarheid van de vermelde websites. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Online kunt u er wel iets over vinden. De pagina Goede startpagina vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Bestaande scripts zullen het u daarbij eenvoudig maken. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via het beheergedeelte kunt u de startpagina website compleet naar uw eigen smaak aanpassen. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.