Een uitgebreide portaalsite beheren

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op startpaginascript staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Mocht u het script nog niet willen aanschaffen, dan zijn er voldoende startpagina sites waar u zelf een idee kunt krijgen van de look en feel.