Een nieuwe startpagina website opzetten

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor amper geld vast aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. Het is meestal mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Je nieuwe portaalsite samenstellen. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men daarnaast een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan met behulp van de beheerpaneel simpel een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het plaatsen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.