Een nieuwe startpagina website maken

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Gebruik de links op de pagina Maak gemakkelijk een nieuwe portaal site om naar de website van de aanbieder te navigeren. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.