Een nieuwe startpagina online zetten

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. U kunt Nieuwe startpagina maken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Ook kan een startpagina script worden ingezet voor het genereren van online inkomen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. Dit is echter puur voor uw administratie.