Een nieuwe startpagina maken

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Een optie is om zelf een script te bouwen, maar de vraag is of dat de verstandigste keuze is. Met een startpaginascript is het niet nodig om zelf iets te programmeren. Het betreft een speciale vorm van CMS software. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Na de installatie kunt u startpagina’s met het PHP script aanmaken. Iedereen die een startpagina wil aanmaken op uw website kan zich registreren. Het paradepaardje van de meeste startpagina scripts is toch wel de mogelijkheid om links te verkopen. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Eigen startpagina maken een goed artikel. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.