Een nieuwe portaalwebsite runnen

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Op de pagina eigen startpagina samenstellen is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.