Een nieuwe portaalwebsite ontwikkelen

Met een startpagina website is het voor u eenvoudig om backlinks te verkopen. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. De prijzen van de links kunt u zelf bepalen. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Het bezoeken van Een nieuwe portaal site bouwen is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.