Een Nederlandse startpagina bouwen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Deze optie is er ook voor u. Zelfs wanneer u nauwelijks technische kennis heeft. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via de pagina Eigen startpagina leest u daar meer over. Zo een script is in PHP gemaakt. Een dergelijk script is niet heel duur. Via een beheeromgeving maakt u simpelweg een startpagina aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. U kunt wanneer beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze indien u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.