Een mooie startpagina op touw zetten

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Dit is het geval bij een startpagina script. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Meer over het startpagina script kunt u via Aanmelden startpagina vinden. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.