Een mooie startpagina maken

Is het bezitten van een startpagina website iets wat u graag wilt? U kunt een eigen script ontwikkelen, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Maakt u gebruik van een startpaginascript dan is het vrij gemakkelijk te bouwen. In feite is een startpagina script een speciaal CMS script. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

Het idee is dat u het script op uw webruimte installeert. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Bezoekers kunnen eenvoudig zelf een startpagina beginnen. Het startpagina script biedt de mogelijkheid om geld te verdienen met het verkopen van links. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is goede startpagina een goed artikel. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.