Een moderne startpagina website bouwen

Met een eigen startpagina website is het verkopen van links gemakkelijk te doen. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. U kunt zelf beslissen welke prijs voor een link gehanteerd wordt. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Een link vanaf een reguliere startpagina kunt u andere prijs geven dan een link vanaf de homepagina. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.

Het is raadzaam om Beheer professioneel een moderne portaalsite te bekijken. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Met behulp van dit account kan een eigen startpagina aangemaakt worden op de website. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.