Een moderne portaalwebsite samenstellen

Het is heel makkelijk om met een startpagina website een overzicht te maken van favoriete websites. Een startpagina website kunt u met behulp van een bepaald PHP script in elkaar zetten. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Een dergelijk script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei aanpassingen aan de website kunt doen. Meer informatie over zulke scripts is op eigen startpagina samenstellen te vinden. U kunt daar een interessant startpagina script vinden. Er zijn geen beperkingen bij het bouwen van uw website. Verstand van HTML en CSS is geenszins noodzakelijk.

Met het script kunt u de kleurstelling per rubriek aanpassen. Dit betekent dat ook de focus gericht kan worden op een specifieke categorie op een dochterpagina. U kunt vaste rubrieken aan de website toevoegen. Op iedere dochterpagina is een dergelijke categorie zichtbaar. Zo een categorie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het tonen van een affiliate banner. Een affiliate banner toont een bepaalde aanbieding waarbij u zelf een gedeelte van het aankoopbedrag verdient.