Een moderne portaalsite realiseren

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Op de pagina adsense website is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.