Een moderne portaalsite bouwen

Startpagina’s worden nog dikwijls gebruikt. Wel dient men niet meer werkende links regelmatig weg te halen of te vervangen. Verder wordt meestal de PHP code niet bijgewerkt.

De pagina Eigen Startpagina bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. U hoeft dan niet te wachten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Ook zonder dat u technische kennis heeft kunt u er zo mee aan de slag. Het is daarnaast mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U kunt dus direct na het kopen van het script met uw startpagina website aan de slag.

Er zijn verschillende widgets die u kunt aanmaken op uw dochterpagina’s. Wanneer gewenst kunt u nieuwsblokjes toevoegen op diverse dochterpagina’s. Een RSS feed die u heeft gevonden toevoegen is tevens mogelijk. Dit is bovendien mogelijk voor de paginabeheerders die zich op uw website registreren middels het aanmeldformulier.

Een online inkomen is verder te realiseren met het startpaginascript. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Na de betaling wordt de link direct zichtbaar op de gekozen dochterpagina en in de gekozen rubriek.

Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. Daarmee maakt u het hackers moeilijk om in te breken op uw PHP site. Geld verdienen kan zo makkelijk met uw eigen startpagina website. De kosten kunt u op deze verstandige weer terugverdienen.