Een moderne advertentiesite bouwen

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Een gedeelte van het script bestaat uit de beheerschermen. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. Zelf kunt u de inloggegevens kiezen gedurende het draaien van het installatieprogramma.

Het scheelt een hoop ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand content management systeem voor advertenties websites aanschaft. Een advertentie website kunt u in een mum van tijd bouwen wanneer u het artikel marktplaats CMS raadpleegt. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Zo is het mogelijk om de website een unieke uitstraling te geven. Het is ook mogelijk om de kleuren zo instellen dat deze bij een specifieke doelgroep passen. Het advertentieoverzicht kunt u zelf opmaken met behulp van een daarvoor bedoeld beheerscherm.