Een mobielvriendelijke advertentiewebsite maken

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Wanneer bij een reactie spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Met behulp van een advertentie script is het beginnen van een marktplaats vrij eenvoudig te doen. Het script is geschreven in PHP.

Wanneer u zo een script graag zou aanschaffen, dan weet ik nog een goed script. U kunt er meer over lezen op de pagina Een professionele advertentiewebsite runnen. U kunt met het daar behandelde script zeer gemakkelijk bouwen aan uw eigen marktplaats website. Uiteraard is het ook mogelijk zelf iets met PHP te maken. In de eerste periode zult u echter tegen een aantal zaken aanlopen, die direct goed opgelost dienen te worden omdat u anders op termijn een slecht functionerend script krijgt. Om u te helpen met het maken van een eigen marktplaats, bestaan er kant en klare PHP scripts. U kunt dan direct beginnen met het plaatsen van advertenties op uw marktplaats website.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. U heeft de mogelijkheid om tijdens de installatie de inloggegevens van het beheeraccount te kiezen. Het is tegenwoordig niet lastig om een eigen advertentie website op te starten. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script.

Op een later tijdstip kunt u dit account gebruiken om in te loggen op het beheerpaneel. Ook om de beheeromgeving te gebruiken hoeft u niets te weten over websites bouwen. Een groot voordeel van het script is dat de noodzaak voor zelf programmeren wegvalt. Het scheelt vooral tijd want het bouwen van een advertentie script gebeurt niet in 1 dag. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan.