Een marktplaats eenvoudig maken

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Je eigen marktplaats bouwen door. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.