Een eigen startpagina site bouwen

Het is prima mogelijk om zonder eigen product online inkomsten te generen. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

U kunt online meer hierover lezen. Zo is Startpagina aanmaken een erg informatief artikel. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Meerdere banners kunnen worden toegewezen aan een enkele bannerruimte. Vanzelfsprekend kunt u ook banners van eigen producten weergeven op uw website. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.