Een eigen startpagina op touw zetten

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. De pagina Aanmelden startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Het kleurenschema kan per individuele rubriek ook nog eens worden aangepast. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.