Een eigen startpagina online zetten

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. Het was een Nederlandse website die voor het eerst met de typisch indeling van de startpagina’s is begonnen. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

Linkbuilding is iets waarvoor startpagina’s uiterst nuttig zijn. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Op deze manier kunt u gratis links bouwen naar uw website. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. Het artikel startpagina script vertelt u meer over een startpaginascript kopen. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Gebruikers maken eenvoudig een eigen startpagina aan. Via het aanmeldformulier kan men een account registreren.. Een startpagina kan met dit account heel makkelijk worden aangemaakt. Vanzelfsprekend kan de gebruiker alleen een eigen startpagina wijzigen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Voert u in de adresbalk van uw browser de URL van uw website in, dan start het installatiescript. En voert enkele belangrijke gegevens in. Zo bepaalt u tijdens de installatie wat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount zullen zijn. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. U kunt per individuele rubriek de kleurencombinaties wijzigen.