Een eigen portaalsite samenstellen

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarnaast enorm nuttig voor SEO-doeleinden. Het is dikwijls mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Middels het artikel Startpagina script kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Met behulp van het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer makkelijk aan. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Ook plaatst u heel simpel banners op uw site. Het aanmaken van een nieuwe banner is uiterst simpel.