Een eigen portaal website beheren

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. U kunt per individuele dochterpagina de relevante zoekwoorden invoeren. De juiste zoektermen kunnen zo aan een individuele startpagina worden gekoppeld.

U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Er zal doorgaans geen bedrag worden gerekend op het moment dat u zelf een dochterpagina samenstelt. Het kan zijn dat u met bepaalde voorwaarden te maken heeft op een website. Houd dit goed in de gaten.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. Om dat te voorkomen kunt u ook Een nieuwe portaalsite beheren doornemen. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het script biedt een optie waarmee u links op uw startpagina website kunt verkopen. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. Geld verdienen aan een startpagina website is naast de linkbuilding voordelen dus ook een mogelijkheid.