Een eigen portaal site realiseren

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Startpagina script goede informatie daarover. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Verstand van de techniek is nauwelijks nodig als u aanpassingen via de beheerschermen doorvoert. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.