Een eigen affiliate website bouwen

Wilt u de kleuren van uw site aanpassen, dan is dat via de beheeromgeving makkelijk te doen. Verder is de ontwikkelaar van het script goed bereikbaar voor vragen. De aanbieder heeft ook een aantal klant sites die u kunt bekijken voordat u het script aanschaft.

De vormgeving van uw site kan via de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. Verder is de ontwikkelaar van het script goed bereikbaar voor vragen. Verder zijn er voorbeelden van andere klanten die het script gebruiken te zien. U kunt met behulp van een PHP script uw eigen affiliate marketing webshop runnen. Wilt u daarover meer informatie, neem dan eens een kijkje op affiliate webshop beginnen. U zet langs deze web eenvoudig een online inkomstenbron op. Op elke plek van de wereld kunt u de site beheren. U zult geen vaste werkplek hoeven hebben hiervoor.

Een online webshop biedt u op verschillende manieren de mogelijkheid om inkomsten te generen. Raadpleeg de hierboven vermelde link als u geld verdienen met een affiliate webshop wel ziet zitten. Ook kunt u binnen uw webwinkel affiliate feeds inladen zodat u ook aan de producten van derden kunt verdienen, als u dat wilt.