CMS pakket informatie

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Een dergelijke tool wordt bovendien wel een CMS pakket genoemd. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen middels het artikel Uw website maken met een CMS systeem. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Gedurende de installatie is tevens het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account behoorlijk eenvoudig aan te brengen aan uw zakelijke website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Er zijn diverse posities op uw website waar een banner aanmaken mogelijk is.

Een demo vraagt u met behulp van de website van de aanbieder aan. Middels de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het met behulp van de website van de programmeur aan.