CMS pakket gebruiken voor uw site

Het is slim om bij het maken van uw website gebruik te maken van speciale software. Men spreekt daarbij wel van een content management systeem. Bovendien mensen zonder technische kennis kunnen van een CMS programma gebruikmaken. De volgende pagina bevat meer informatie over CMS pakketten: eigen website beginnen. De website bevat een link naar de website van de aanbieder van CMS software.

Het is niet lastig om een nieuwe pagina aan te maken op uw website. Het controlepaneel van het CMS systeem gebruiken is enorm gemakkelijk. Een account voor de beheeromgeving laat u door het script aanmaken. Via het scherm voor gebruikersbeheer kunt u eventueel extra accounts aanmaken. Wilt u op een gegeven moment het beheer door een student laten doen? Met een CMS systeem is dat makkelijk. Het is niet lastig om met het CMS programma te leren werken.

Een PHP inlogscherm schermt het beheerpaneel af. Alleen personen met de juiste rechten kunnen zo beheerderstaken uitvoeren. Ook controleert het systeem of de door bezoekers ingevoerde gegevens wel het juiste formaat hebben. Dit maakt uw website minder gevoelig voor aanvallen van buitenaf. De formulieren op uw website houden uit zichzelf spam tegen. Er is ook een beheerscherm voor het plaatsen van een klantenoverzicht op uw website. Per klant kunt u een logo plaatsen. Is er na enige tijd de wens om een klant uit het overzicht te verwijderen? Binnen no time heeft u een klant weer uit het klantenoverzicht gehaald.