Bouw uw nieuwe startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina makkelijk worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker zal de inhoud van de correcte dochterpagina zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft daarnaast een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Een startpagina script moet u zien als een webapplicatie voor uw startpagina website. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina zien. Wanneer u een al bestaand script script koopt is het niet meer nodig om zelf een script te ontwikkelen. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het artikel Je moderne portaalsite opzetten. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. U kunt direct beginnen met inhoud op de website creëren.

U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken op het moment dat u dat wilt. U kunt rubrieken ook voorzien van stukjes informatieve tekst. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Tevens is een weerkaartje simpel toe te voegen.