Bouw Uw Eigen Advertentie Site

Een marktplaats website beginnen kan op een gemakkelijke manier met behulp van een advertentie script. Er komt een beheergedeelte beschikbaar met een dergelijk script. Veranderingen kunt u via de beheerpaneel makkelijk aanbrengen. Zo kunt u via de beheeromgeving een betaalde rubriek aanmaken. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. U kunt zo eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Met behulp van het artikel kunt u meer informatie over dit script krijgen. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie makkelijke stappen.

Tevens bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd is in te stellen middels het beheerpaneel. Bovendien kunt u daar de kleuren en de verschillende categorieën behoorlijk makkelijk aanpassen. Het plaatsen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.