Bouw je nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt via een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan verder prima worden ingezet. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt in het artikel Goede startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men ook een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina enorm gemakkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners aan uw website. Een nieuwe banner aanmaken is erg eenvoudig te doen.