Betaalbaar je marktplaats beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Het wijzigen van de instellingen is kinderspel met een beheeraccount. Wilt u meer over een advertentie script weten, dan kunt u Betaalbaar een advertentie website bouwen raadplegen. Nadat u het marktplaats script gekocht heeft, kunt u direct de bronbestanden downloaden. Het is mogelijk om de rubrieken zo aan te maken dat er voor de plaatsing van een advertentie moet worden betaald.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Bij het aanmaken van een nieuwe advertentie zal dan direct de nieuwe prijs worden gehanteerd. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Vanuit elke advertentie op de website zijn een aantal standaardformulieren eenvoudig aan te roepen. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. Per e-mail wordt het het versturen van een formulier de reactie naar de adverteerder verzonden. Men kan een melding van een advertentie bij de websitebeheerder doen. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.